Poiesz jeugdsponsoractie

De Poiesz jeugdsponsoractie is gestart! Dit betekent dat je van 11 februari t/m 6 april 2013 bij elke 10 euro aan boodschappen bij de Poiesz supermarkt op de Oostenburg sponsormunten krijgt. Bij sommige artikelen krijg je een extra sponsor munt en elke week zijn er 10 sponsorproducten in de aanbieding, waarbij je 5 extra munten krijgt. Daarnaast staat er elke week een super aanbieding op de voorpagina van de folder, waarbij je zelfs 10 extra munten ontvangt!

En nu denk je, wat moet ik daarmee?

Het is heel eenvoudig. Met deze sponsormunten steun je DIO korfbal en hoe meer sponsormunten DIO korfbal heeft, hoe meer geld de vereniging ontvangt.

Maar dat is nog niet alles. Er is in die weken namelijk ook een gebaks battle!

Wat houdt de gebaks battle in?

Het gaat er om dat er zoveel mogelijk gebaks bestellingen worden gedaan. Welke vereniging (er zijn er 7) in die 8 weken de meeste gebaks bestelling doet, krijgt 5000 extra sponsor munten. De 2de plek 2500 munten en de 3de plek 1500 sponsormunten.

Hoe gaat dat in zijn werk?

U krijgt via uw zoon/dochter,  uzelf, of u kunt ze ophalen bij Diana, waardebonnen waarop de gebaks aanbieding staat ( 50% korting). De aanbieding is vervolgens twee weken geldig.

  • Week  7 en week 8          roze tompoezen 4 stuks voor 1,24
  • Week  9 en week 10       slagroomschnitte 2,49
  • Week  11 en week 12     appeltaart 1,49
  • Week  13 en week 14     oranje koek 5 stuks 1,84

Je moet het gebak bestellen via de website van de Poiesz. Er staat een code op, die je moet invullen. Als je het gebak ophaalt lever je de bon in en zo krijgen jullie de korting op het gebak. Vervolgens krijgt DIO korfbal hier een melding van en levert dit extra punten op. Dus heb je wat te vieren, denk aan bovenstaande actie (max 1 per klant)

Een heel verhaal, maar waar het op neer komt, is dat er zoveel mogelijk sponsormunten in de koker van DIO korfbal moeten worden gedaan! Vraag familie, vrienden, buren, kennissen of u hun munten mag hebben. De munten kunt u inleveren in de koker van DIO korfbal, bij de Poiesz op de Oostenburg, of lever ze bij Diana in (Coendringaweg 13). Gooi ze maar gewoon door de brievenbus.

Dan hopen we aan het eind van deze actie, een mooi bedrag voor DIO korfbal te mogen ontvangen.

Dus steun DIO korfbal van 11 februari t/m 6 april 2013!

Succes allemaal, en alvast bedankt

Laatste nieuws

Laatste verslagen